Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?

Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?
 

Faza lunii

Autentificare

Inainte sa va autentificati, trebuie sa va inregistrati! Datele de acces de pe forum NU sunt valabile!Dupa inregistrare veti putea vedea mai multe continuturi sau puteti scrie articole pentru acest site
Home Actiuni pescaresti Populari Actiune de populare a raului Bega
Actiune de populare a raului Bega PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 75
Cel mai slabCel mai bun 
Actiuni pescaresti - Populari
Scris de Administrator   
Vineri, 19 Februarie 2010 16:07

 

Pe forumul AP Banatul s-a initializat de catre utilizatorul nostru, Rujjuman, o actiune de populare a raului Bega pe raza orasului Timisoara cu puiet de crap.

Este vorba despre o actiune de populare cu caracter privat la care poate participa oricare pescar sau iubitor al acestei ape! Actiunea se finanteaza in special din fonduri private, dar intre timp s-au anuntat mai multe asociatii si firme doritoare de a participa si de a sponzoriza aceasta actiune. Cantitatea de peste care va fi eliberat depinde de suma care se aduna din donatii.

 

Actiunea de populare a raului Bega pe raza orasului Timisoara a primit aprobarea ANPA si se va desfasura cat de curand posibil. Se va infiinta si un cont bancar in care puteti livra bani pentru aceasta populare. Toti banii stransi se vor folosi in scopul numit mai sus.

Informatii detaliate gasiti la noi pe FORUM. Puteti vizualiza subiectul dupa ce v-ati inregistrat!

Va multumim anticipat pentru ajutorul pe care doriti sa-l acordati. Orice suma de bani este binevenita!

 

Mentionam explicit ca aceasta actiune de populare nu este organizata de catre AP Banatul! AP Banatul efectueaza populari in nume propriu si din fonduri proprii si, dupa ultima decizie, si populari suplimentare care se finanteaza din donatii! Aceasta actiune de populare are caracter strict privat si este respectata de catre noi!

Ultima actualizare în Vineri, 26 Februarie 2010 22:21
 

Poze de pe forum!

Cine este online

Avem 35 vizitatori online

Reclama dumneavoastra!

Reclama dumneavoastra pe acest site? Pentru 500 RON / an obtineti 1 banner pe site si dreptul sa postati anunturi comerciale pe forum - rubrica personala inclusv!
Va rugam sa ne contactati la t3@banatul.eu sau apbanatul@rdstm.ro

Plute Pandy

Vizitatori

Astazi73
Ieri106
Saptamana73
Luna1849
Total609042