Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?

Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?
 

Faza lunii

Autentificare

Inainte sa va autentificati, trebuie sa va inregistrati! Datele de acces de pe forum NU sunt valabile!Dupa inregistrare veti putea vedea mai multe continuturi sau puteti scrie articole pentru acest site
Home Actiuni pescaresti Populari AP Banatul - populari suplimentare
AP Banatul - populari suplimentare PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 96
Cel mai slabCel mai bun 
Actiuni pescaresti - Populari
Scris de Nicolae Popovici   
Vineri, 26 Februarie 2010 22:07

 

Avand in vedere faptul ca mai multi pescari, membri ai Asociatiei si-au manifestat dorinta de a avea posibilitatea sa contribuie suplimentar pentru a se realiza mai multe actiuni de populare cu peste, se hotaraste:

1. Incepand cu data de 01.03.2010, orice persoana fizica si juridica interesata poate sa faca donatii in suma de minim 5 lei cu specificatia "Donatie populari suplimentare".

2. Donatiile pot fi facute direct la caseriile Asociatiei, in cadrul programului de lucru normal sau direct in contul bancar deschis la B.C.R. filiala Timis nr. RO58RNCB0249049277110001.

3. Lunar se vor publica sumele rezultate din donatii pentru aceasta actiune prin intermediul siteului Asociatiei.

4. Fiecare persoana care face donatii poate sa transmita dorinta proprie pentru zona unde doreste sa se efectueze populari suplimentare.

5. La stabilirea zonelor, pe rauri, parauri sau balti, unde se vor efectua populari suplimentare, se va tine cont de sumele provenite din localitatile limitrofe.

6. Actiunile de populari suplimentare (cantitatile de peste) se vor factura separat si vor fi aduse la cunostinta tuturor prin intermediul siteului.

Ultima actualizare în Vineri, 26 Februarie 2010 22:09
 

Poze de pe forum!

Cine este online

Avem 8 vizitatori online

Reclama dumneavoastra!

Reclama dumneavoastra pe acest site? Pentru 500 RON / an obtineti 1 banner pe site si dreptul sa postati anunturi comerciale pe forum - rubrica personala inclusv!
Va rugam sa ne contactati la t3@banatul.eu sau apbanatul@rdstm.ro

Plute Pandy

Vizitatori

Astazi58
Ieri66
Saptamana239
Luna2015
Total609208