Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?

Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?
 

Faza lunii

Autentificare

Inainte sa va autentificati, trebuie sa va inregistrati! Datele de acces de pe forum NU sunt valabile!Dupa inregistrare veti putea vedea mai multe continuturi sau puteti scrie articole pentru acest site
Home Concursuri de pescuit Cupa "Banatul" la crap Cupa Banatul la crap 2010, editia 3 - regulament
Cupa Banatul la crap 2010, editia 3 - regulament PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 5
Cel mai slabCel mai bun 
Concursuri de pescuit - Cupa "Banatul" la crap
Scris de Administrator   
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 22:50

REGULAMENT:

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare (ELIMINARE)
2. Este interzisa nada si momeala vie si semintele (ELIMINARE) Este permis doar boiliesul, tare, solubil, pop-up sau imitatia de plastic. Nadirea este permisa doar cu cobra sau prastia.(AVERTISMENT)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (se anuleaza primii 2 crapi la I abatere, apoi ELIMINARE)
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10 saci de pastrare ,model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand de la ora 10 pana la ora 19 si doar pe jos.(AVERTISMENT)
8. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze ceilalti concurenti.(AVERTISMENT)
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(ELIMINARE)
10. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate, se vor primi saci menajeri si scrumierem care la terminarea concursului vor fi predate paznicilor locatiei ¬,
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
14.Diametrul boilisurilor, maxim 30 mm
15. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
16. Se puncteaza doar crapul si amurul de peste 1,5 kg.
17. Se interzice acrosarea voluntara a pestelui
18. Este permisa folosirea saculetului solubil, banda solubila sau firul solubil, este interzisa pasta pe plumb sau boilies. La saculetul solubil se admit boiliesuri sparte , intregi si pellete. De nadit se nadeste doar cu cobra si prastia si doar boilies(ELIMINARE)

ARBITRAJ

A. Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, la ora 13 si seara incepand cu ora 18.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe
Exceptie face cazul cand un concurent a prins un ten. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale.
C. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
D. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
E.In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F. La 2 avertismente se da eliminare.
G.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a plumbului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.


Programul competitiei

In data de 01.09.2010, ora 09.00, intalnire la acumularea CETARIU, jud. Bihor , urmata de prezenta , sedinta tehnica (prezentarea standurilor . a cantarelor de concurs etc.) si tragerea la sorti a standurilor, aceasta se va desfasura dupa cum urmeaza :
prima extragere va fi pentru stabilirea numarului de ordine si se va efectua in ordinea achitarii taxei integrale de concurs .
a doua extragere va fi pentru desemnarea numarului standului de concurs si se va efectua in baza numarului de ordine stabilit anterior
ora 10 – 12 , deplasarea concurentilor pe standurile de concurs si pregatirea pentru inceperea concursului
ora 12, se va da startul concursului (sondarea apei , marcare , nadire , etc .)

in data de 04.09.2010, ora 12, sfarsitul concursului urmat de festivitatea de premiere( ora 14 ).

Incepand cu data de 21.01.2010 pana in data de 01.03,2010, au prioritate la inscriere doar membrii A.P.BANATUL care au achiata la zi taxa de membru iar din data de 02.03.2010 se pot inscrie la concurs si alti solicitanti pe locurile disponibile.Avansul este in suma de 400 ron si se achiat la sediul asociatiei A.P. BANATUL. Pe lista de participare, vor fi inscrise doar persoanele care au achitat avansul in ordinea platii efectuate.Achitarea costului total a taxei de participare trebuie facuta pana la data de 01.08.2010.
La inceputul lunii august 2010, reprezentantii A.P. BANATUL se vor deplasa la Cetariu pentru a verifica daca mai pot fi adaugate 2 standuri in functie de nivelul apei si a recomandarii patronului locatiei.Pentru aceasta suplimentare se va intocmi o lista in asteptare in cazul in care cele 18 locuri anuntate vor fi ocupate.


Regulamentul concursului nu se modifica.

Ultima actualizare în Miercuri, 20 Ianuarie 2010 22:53
 

Poze de pe forum!

Cine este online

Avem 45 vizitatori online

Reclama dumneavoastra!

Reclama dumneavoastra pe acest site? Pentru 500 RON / an obtineti 1 banner pe site si dreptul sa postati anunturi comerciale pe forum - rubrica personala inclusv!
Va rugam sa ne contactati la t3@banatul.eu sau apbanatul@rdstm.ro

Plute Pandy

Vizitatori

Astazi74
Ieri106
Saptamana74
Luna1850
Total609043