Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?

Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?
 

Faza lunii

Autentificare

Inainte sa va autentificati, trebuie sa va inregistrati! Datele de acces de pe forum NU sunt valabile!Dupa inregistrare veti putea vedea mai multe continuturi sau puteti scrie articole pentru acest site
Home Despre noi Gasite pe internet!
Gasite pe internet! PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 36
Cel mai slabCel mai bun 
AP Banatul - Informatii generale
Scris de T3   
Vineri, 08 Ianuarie 2010 20:42

Cu mare mandrie doresc sa va anunt ca, umbland prin internet, am gasit elemente preluate de la noi pe alte siteuri si forumuri!

However, copiatul este cea mai inalta forma a recunostintei, deci putem fi mandri cand gasim astfel de lucruri prin internet!

 

De exemplu, lozinca noastra, "De la pescari, pentru pescari" a fost preluata in intregime si fara a modifica ceva pe siteul: http://www.pescuitmania.ro/

Pe noul forum al fostului AVP (www.superpescar.ro) am gasit rubrica "Ihtiologie"! Remarc ca noi am fost primii care am infiintat aceasta rubrica pe un forum!

Unele dintre articolele scrise de mine le-am gasit copiate in intregime pe alte siteuri, din pacate fara a fi anuntat de catre cei ce le-au "furat"!

Bineinteles, ma bucur sa gasesc elemente de pe siteul nostru pe alte siteuri interesante, cum ar fi lozinca pe pescuitmania, sau rubrica de ihtiologie la superpescar! Vad aceasta treaba intr-adevar ca un mod de recunostinta foarte inalt al ideilor care s-au nascut aici pe siteul si pe forumul AP Banatul!

Scriu acest articol pentru a clarifica un lucru:

Fac acest site din placere si fara interese materiale. Incerc sa fac, chiar din departare, ceva pentru pescari si pentru pescuit! Incerc sa pun la dispozitie o platforma care sa trezeasca interesul oamenilor, nu doar pentru pescuit, ci si pentru natura si mediu! Din acest motiv sunt recunoscator celor care au preluat lozinca noastra si celor care au preluat rubrica de ihtiologie! Se pare ca munca noastra da rod exact in directia in care dorim! Faptul ca cele 2 siteuri au copiat aceste 2 elemente il vad ca pe un suport, o intregire si o continuare a muncii depuse de catre noi! Din acest motiv, inca o data multumesc pentru aceasta recunostinta!

Ce nu-mi place in schimb, este cand cineva ia articole complete de la noi de pe site, inclusiv poze, si le posteaza pe altundeva fara macar sa intrebe daca are voie sau sa puna un link spre siteul nostru! Aici nu vorbesc despre cele 2 siteuri numite mai sus, ci despre altele, carora nu am nici un interes sa le fac reclama!

Va multumesc pentru atentia oferita si va rog sa ma anuntati prin email sau mesaj privat pe forum cand mai gasiti alte elemente preluate de la noi!

Cu stima

Laurentiu

Ultima actualizare în Vineri, 08 Ianuarie 2010 21:12
 

Poze de pe forum!

Cine este online

Avem 27 vizitatori online

Reclama dumneavoastra!

Reclama dumneavoastra pe acest site? Pentru 500 RON / an obtineti 1 banner pe site si dreptul sa postati anunturi comerciale pe forum - rubrica personala inclusv!
Va rugam sa ne contactati la t3@banatul.eu sau apbanatul@rdstm.ro

Plute Pandy

Vizitatori

Astazi58
Ieri66
Saptamana239
Luna2015
Total609208