keyboard_arrow_right
Fisting

Nakenbilder norske jenter date nettsider

veldig trist, forteller seniorrådgiver i, Hans Marius Tessem, til DinSide. Foto: Simen Askjer /. Alle bilder som ikke har jentas navn under seg blir slettet av en administrator, som ser ut til å gå gjennom alt som publiseres for å sikre at det er ekte. TV 2 har fulgt med på appen over noe tid. Søkene som er gjort spesifiserer at serverne ikke skal kreve passord, befinne seg bak norske IP-adresser og komme fra nettopp Asus-rutere. Vi ser at masse norske jenter blir misbrukt der, ofte jenter yngre enn 18 år, sukker Tessem, Kan hjelpe deg sin jobb ligger i navnet: Å få slettet uønsket innhold på nett. Mange av bildene er det brukerne selv kaller "wins nakenbilder. Under alle bildene står det fult navn, på enkelte av dem adresser og lenker til deres Facebook- eller Instagram-profiler. Å dele denne typen bilder av andre er et alvorlig lovbrudd, sier Hans Marius Tessem, rådgiver. Politiet bekrefter anmeldelsene, men sier de så langt ikke har kommet noen vei med saken. I tillegg til at det ligger bilder fordelt på de forskjellige fylkene, er det også en egen fane for kjendiser og russ. Siden er ikke på noen måte søkbar, og i tillegg til å få en personlig invitasjon til siden, må du ha lastet ned appen. Slikt kan finnes gjennom spesielle søkemotorer som shodan og norske, som ikke søker etter nettsider, men nettopp enheter. Jakter: Brukerne på nettstedet jakter i flokk etter åpne harddisker hvor de kan finne bilder som dette. For det første må man være ytterst forsiktig med hva man deler med hvem. Brudd på norsk lov, moderators u/Arve u/DeSanti. Andre bilder er åpenbart tatt av andre, eller mens jenta sover.

Nakenbilder av: Nakenbilder norske jenter date nettsider

"Nye mobilbilder" skriver en tredje, og deler tyvgodset. Denne saken er et godt eksempel på hvorfor det er viktig å oppdatere enheter som rutere med jevne mellomrom. Ikke post personlig informasjon. Uakseptable ytringer og ytringsformer. Asus-rutere er populære både blant nordmenn flest og blant annet. Vis mer, men det beste er selvfølgelig å motvirke at slikt kan skje i det hele tatt. I fjor høst ble en ung mann dømt i Høyesterett til 120 dagers ubetinget fengsel for å ha lastet ned og delt bilder av et stort antall jenter, den såkalte Snapchat-saken.

Nakenbilder norske jenter date nettsider - Rutere: Norske nakenbilder spres

På serveren som ble opprettet i slutten av 2016, er det derimot ikke å kommunisere som er hovedmålet det er å dele nakenbilder av norske jenter. På en skjult server kun tilgjengelig for inviterte, som nå sprer seg i ungdomsmiljøer over hele landet, blir det delt tusenvis av nakenbilder av norske jenter. Bilder som ligger på den nettsiden er en vanlig henvendelse til oss. Brukere som selv har henvendt seg til nettsiden skal ha blitt bedt om å betale for å få fjernet bilder, tilsynelatende som en slags forretningsmodell. Ikke vær en særinteresse. Hjelp deg selv, ved misbruk anbefaler Tessem å ta opp saken med kilden av lekkasjen: Den som satt på bildene opprinnelig.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *