Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?

Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?
 

Faza lunii

Autentificare

Inainte sa va autentificati, trebuie sa va inregistrati! Datele de acces de pe forum NU sunt valabile!Dupa inregistrare veti putea vedea mai multe continuturi sau puteti scrie articole pentru acest site

Articole asemanatoare

Home Petitie
Drept de control pentru asociatii

Pana acum am adunat 307 semnaturi.

Poza lista Membri forumului AP Banatul aduna semnaturi in aceasta petitie pentru acordarea dreptului de control cate asociatiile de pescuit! Noi, pescarii, ne dorim mai multe controale pe malurile apei, controale care sa poata fi organizate de catre fiecare asociatie din tara! Scopul acestor controale trebuie sa fie constatarea prezentei permisului de pescuit ANPA, legalitatea metodelor de pescuit, dimensiunea si cantitatea pestelui retinut de catre pescar, cat si numarul de bete si carlige montate pe betele de pescuit.
Pentru participare, va rugam sa treceti in formular numele complet, codul postal, adresa postala si o adresa de email valabila! In urmare veti primi un email care contine un link pentru validare.
Acest lucru este necesar pentru a culege doar semnaturi valabile!Poze de pe forum!

Cine este online

Avem 51 vizitatori online

Reclama dumneavoastra!

Reclama dumneavoastra pe acest site? Pentru 500 RON / an obtineti 1 banner pe site si dreptul sa postati anunturi comerciale pe forum - rubrica personala inclusv!
Va rugam sa ne contactati la t3@banatul.eu sau apbanatul@rdstm.ro

Plute Pandy

Vizitatori

Astazi58
Ieri66
Saptamana239
Luna2015
Total609208