Pagina de start a forumului www.banatul.eu A.P. BanatulPortal
 FAQ  •  Cautare  •  Preferinte  •  Grupuri  •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Calendar 
Subiectul urmator
Subiectul anterior

Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator
Autor Mesaj
teacher64
Un Ion Creanga al pescarilor!

Varsta: 45
Data inscrierii: 02/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Joi 14 Ian, 2010 15:01  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Zau m-as bucura sa ma anuntati cu o zi inainte despre ce se intampla la Dumbravita! Daca credeti ca e nevoie de forta de munca, am sa aduc sigur inca 2-3-4 baieti din sat, pescari seriosi, sa ajute la treaba.
PS: D-le Popovici, cele 1500 kg sunt contributia Banatul sau e tot ce se va popula anul asta acolo? Patronii nu pun nimic? Rolling Eyes
Nu de alta, dar ce s-a populat anul trecut ( 750 kg, daca asa spuneti!), s-a scos in primele 2 saptamani, dupa care se prindeau 2-3 carasi /zi in toata balta!
Poate nu ar strica o populare in mai multe transe.

Sagetator Sex:Masculin Dragon OfflineGaleria personala a lui teacher64Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
N.Popovici
Administrator
Administrator

Varsta: 48
Data inscrierii: 08/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Joi 14 Ian, 2010 16:15  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Ok, se va anunta pe forum, sa veniti si cu un aparat foto.
Referitor la cantitatea de 1500 kg. va comunic ca este suportata de A.P. Banatul, patronii au populat la finele anului trecut cu 150 kg. de Cosas (amur) la un calibru de 280 gr. Conditia este sa nu se permita pescarilor retinerea acestuia in acest an.
Mai exista posibilitatea sa se suplimenteze acumularea cu 1000 kg. Crap in cazul in care si A.P.S. semneaza actul aditional de prelungire a contractului de folosinta.

Gemeni Sex:Masculin Tigru AscunsGaleria personala a lui N.PopoviciVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
teacher64
Un Ion Creanga al pescarilor!

Varsta: 45
Data inscrierii: 02/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Joi 14 Ian, 2010 18:33  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

N.Popovici a scris:
Ok, se va anunta pe forum, sa veniti si cu un aparat foto.
Referitor la cantitatea de 1500 kg. va comunic ca este suportata de A.P. Banatul, patronii au populat la finele anului trecut cu 150 kg. de Cosas (amur) la un calibru de 280 gr. Conditia este sa nu se permita pescarilor retinerea acestuia in acest an.
Mai exista posibilitatea sa se suplimenteze acumularea cu 1000 kg. Crap in cazul in care si A.P.S. semneaza actul aditional de prelungire a contractului de folosinta.

Cosas=amur? Rolling Eyes deci e chinezul ala care ne place noua?! Very Happy Sau e vorba de fitofag... pe care fiecare patron il baga in balta, ca sa vada fraierii de unditari ca e activitate in apa?! Embarassed Unii nadesc tare mult, inclusiv pastura, chiar si porumbul putrezeste partial, creste fito-planctonul..., cosasul se ingrasa si patronul vinde pestele crescut pe banii nostri. Evil or Very Mad
Daca e vorba de amur veritabil, trebuie ocrotit cu orice mijloace!!! E singurul care poate tine vegetatia sub control. Vorbesc de amurii tineri, sub 2-3 kg, pe urma nu mai mananca 'iarba', daca dau de nada noastra!

Sagetator Sex:Masculin Dragon OfflineGaleria personala a lui teacher64Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
dutzu
User cu experienta

Varsta: 30
Data inscrierii: 19/Oct/2009
romania.gif
MesajTrimis: Joi 14 Ian, 2010 18:47  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

eu cred ca pe dumbravita nici nu are importanta ce peste mananca vegetatia acvatica, in opinia mea balta asta ar trebui declarata rezervatie, avand in vedere cate povesti are in palmares, cati dintre noi au invatat sa pescuiasca aici sau chiar faptul ca a supravietuit atator tentative de distrugere

Rac Sex:Masculin Maimuta OfflineGaleria personala a lui dutzuVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Fery_83
Abordeaza topul!

Varsta: 26
Data inscrierii: 24/Mar/2008
romania.gif
MesajTrimis: Joi 14 Ian, 2010 20:24  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Asa este Dane. Locatiile enumerate de tine sunt cele mai potrivite din judet in acest moment.

- De Ianova stiu sigur ca: chiar si fara nici o populare s-ar prinde mult peste (platica, babusca, rosioara, caras, ciortan, biban, ten), standuri echilibrate pe baraj, vreo 30 de standuri. Dar cum spunea si Teacher, drumul nu e chiar asa de rau, insa pe vreme ploioasa e impracticabil.

- de Dumbravita nu stiu nimik, nu am fost niciodata. Am inteles ca in primavara anului trecut s-a prins mult peste (caras si ciortan). Dar nu stiu standurile, daca am avea o linie aproximativ dreapta. Daca se va popula, ar fi indicat sa tinem concursul chiar dupa populare pt a fi siguri ca se prinde peste in concurs.

- de Cornesti nu mai spun nimik, toti cunosc balta, ar atrage pescari si din alte judete. Balta ideala pt un concurs de stationar la pluta sau feeder. Peste mult crap, ten, caras, platica, biban. Este o pista dezechilibrata, toate standurile tin peste insa nu in cantitati egale. Pentru mine este prima optiune.

Oricum, inca mai asteptam sugestii legate de locatie. Regulamentul pentru prima data se va posta aici, iar daca nu se ocup toate locurile vom posta si pe alte forumuri.

Sagetator Sex:Masculin Porc OfflineGaleria personala a lui Fery_83Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
Stefan M. Tautu
Abordeaza topul!

Varsta: 35
Data inscrierii: 11/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Vin 29 Ian, 2010 00:13  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Au mai trecut două săptămâni...
Deci: când, unde, cu cât şi pentru ce ?
Treaba e că se tot anunţă concursuri pe alte forumuri, se fac înscrieri şi ar cam fi timpul de a se lua o hotărâre şi pentru Cupa Banatul III.
Apropos, ce se mai aude de Corneşti ? Spun asta pentru că nu am auzit pe nimeni, deocamdată, să tocmească în acest an vreun concurs acolo.
A mai fost cineva pe acolo ? S-a prins ceva ? Mai este peşte în balta 1 ? Rolling Eyes

Capricorn Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui Stefan M. TautuVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
Fery_83
Abordeaza topul!

romania.gif
MesajTrimis: Vin 29 Ian, 2010 00:24  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Stefan M. Tautu a scris:
Au mai trecut două săptămâni...
Deci: când, unde, cu cât și pentru ce ?
Treaba e că se tot anunță concursuri pe alte forumuri, se fac înscrieri și ar cam fi timpul de a se lua o hotărâre și pentru Cupa Banatul III.
Apropos, ce se mai aude de Cornești ? Spun asta pentru că nu am auzit pe nimeni, deocamdată, să tocmească în acest an vreun concurs acolo.
A mai fost cineva pe acolo ? S-a prins ceva ? Mai este pește în balta 1 ? Rolling Eyes

Stefane, deocamdata nu stiu nimic sigur. Weekendul urmator e botezul fiicei mele si nu prea am timp acum. Dupa 10 februarie merg sa vorbesc D-l Popovici in legatura cu detaliile concursului.

Despre Cornesti probabil nu vom sti nimik pana in martie, deci locatia nu e cunoscuta. In cel mai rau caz o facem la Icloda cu 20 de concurenti. Macar acolo stiu sigur sigur ca este peshte. Nu exclud momentan nici Ianova, nici Dumbravita, insa drumul de acces la Ianova ne omoara.

Rabdare. Inteleg ca vrei sa iti faci un plan din timp. Din pacate nu pot spune nimik concret pana nu discut toate detaliile.

Sagetator Sex:Masculin Porc OfflineGaleria personala a lui Fery_83Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
Stefan M. Tautu
Abordeaza topul!

Data inscrierii: 11/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Vin 29 Ian, 2010 00:36  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Înţeleg, botez, îmi aduc aminte. O rubeziană de la naşu şi un scaun Rive pentru fecioara lui Fery !!!!!
Să aveţi parte de un botez fericit şi reuşit ! Cât priveşte concursul, mai e mult până acolo dar parcă tot mai greu trece iarna asta Evil or Very Mad
Keep in touch !

Capricorn Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui Stefan M. TautuVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
Fery_83
Abordeaza topul!

romania.gif
MesajTrimis: Vin 29 Ian, 2010 04:18  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Stefan M. Tautu a scris:
Înțeleg, botez, îmi aduc aminte. O rubeziană de la nașu și un scaun Rive pentru fecioara lui Fery !!!!!
Să aveți parte de un botez fericit și reușit ! Cât privește concursul, mai e mult până acolo dar parcă tot mai greu trece iarna asta Evil or Very Mad
Keep in touch !

Poti sa stii ca nasu vine cu rubeziana Laughing Laughing Laughing

Scaun... e bun si ala de la Trabucco Razz Razz

t3
Top poster!

Data inscrierii: 17/Noi/2007
germany.gif
MesajTrimis: Vin 29 Ian, 2010 16:26  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

ma innebuniti cu rubezienele voastre Smile
am sa-mi iau si eu una!

Scorpion Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui t3Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
Fery_83
Abordeaza topul!

romania.gif
MesajTrimis: Vin 29 Ian, 2010 21:03  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

t3 a scris:
ma innebuniti cu rubezienele voastre Smile
am sa-mi iau si eu una!

asa ziceam si io dupa prima editie a Cupei Banatul, iar acum am luat-o! Laughing Laughing Laughing

Inainte nici nu vroiam sa aud de ele. Laughing Laughing

denysdanyel
Incepator

Varsta: 16
Data inscrierii: 06/Ian/2010
romania.gif
MesajTrimis: Mar 08 Iun, 2010 20:01  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

ceva informatii noi despre cupa banatul la stationar 2010? locatie si taxa stie cineva

Capricorn Sex:Masculin Cocos OfflineGaleria personala a lui denysdanyelVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:      
Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator

Subiectul urmator
Subiectul anterior
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Ora este GMT + 2 ore
Varianta in limba romana: www.forum.banatul.eu
Board Security