Pagina de start a forumului www.banatul.eu A.P. BanatulPortal
 FAQ  •  Cautare  •  Preferinte  •  Grupuri  •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Calendar 
Subiectul urmator
Subiectul anterior

Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator
Autor Mesaj
Zuckala
Nou

Varsta: 28
Data inscrierii: 21/Dec/2009
romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 08:26  Titlul subiectului:  taxa suplimentara pe lacul Surduc Raspunde cu citat (quote)In josSus

am fost in Week-end la Surduc si a venit un domn Iordache cu noul paznic al lacului sa ceara 20 de lei taxa pentru pescuit. Cand am scos permisul ANPA si a vazut carnetul de membru a spus ceva de genul ''aaaa asta-i de la Banatul, nu e suficient permisul asta ca noi am castigat procesul" noi, adica Asociatia Pescarilor Sportivi Timisoara. Langa mine erau niste baieti care nu aveau nici un fel de permis, i-au spus paznicului ca domnul Flavius, consilierul domnului Ostaficiuc le-a spus ca pot pescui fara permis. Raspunsul paznicului a fost: bine dar sa va dea o hartie ceva.
Asi vrea sa stiu daca e legala acea taxa, APS Timisoara are concesionat lacul Surduc pentru pescuit sportiv? Conform comunicatului de presa de la ANPA nu exista ape publice concesionate decat in Delta, sau lacurile de acumulare nu sunt considerate ape publice? Va rog sa ma lamuriti.

Rac Sex:Masculin Caine OfflineGaleria personala a lui ZuckalaVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
N.Popovici
Administrator
Administrator

Varsta: 48
Data inscrierii: 08/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 08:54  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Aveti atasat aici raspunsul de la A.N.P.A.
Pentru cei care au venit sa va solicite bani pentru pescuit, puteti sa depuneti plangere penala la Politia din loc. Fardea, pentru inselatorie.

Ultima modificare efectuata de catre N.Popovici la Lun 14 Iun, 2010 10:07, modificat de 1 data in total
Gemeni Sex:Masculin Tigru AscunsGaleria personala a lui N.PopoviciVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Mexicanu'
User cu experienta

Varsta: 32
Data inscrierii: 30/Mar/2010
romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 10:04  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

si?.....ai si platit??

Scorpion Sex:Masculin Sarpe OfflineGaleria personala a lui Mexicanu'Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Zuckala
Nou

romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 10:20  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

normal ca nu, dar tatal meu a platit ca asa e invatat el, sa aplece capul si sa spuna am inteles.

Rac Sex:Masculin Caine OfflineGaleria personala a lui ZuckalaVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
robyvan
Abordeaza topul!

Varsta: 35
Data inscrierii: 21/Noi/2009
romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 10:21  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

depune plangere penala.......mama lor de sobolani.....

Capricorn Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui robyvanVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
Zuckala
Nou

romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 10:24  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

l-am sunat pe tatal meu si i-am spus dar mi-a raspuns exact cum ma asteptam: las ca nu saracesc pentru 20 de lei. Asa a fost el toata viata nu a vrut sa se certe cu nimeni.

dan pop-coman
Administrator
Administrator

Varsta: 31
Data inscrierii: 10/Dec/2007
romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 12:23  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Zuckala, vad ca esti din Lugoj. Adu-mi mie la Asociatia din Lugoj, chitanta care tatal tau a primito cand a platit banii pt. ,,taxa speciala de Surduc'' si-i dau eu banii care ia platit pe chitanta, inapoi . Chiar te rog Wink

Scorpion Sex:Masculin Cal OfflineGaleria personala a lui dan pop-comanVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Zuckala
Nou

romania.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 12:59  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

o.k. incerc sa vad daca reusesc sa il conving sa mi-o dea.

t3
Top poster!

Data inscrierii: 17/Noi/2007
germany.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 15:43  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

ha, ce ma bucur!
la vara si eu vreau sa pescuiesc pe surduc si abea astept sa vina astia cu taxa! sa vezi ce-i taxez eu pe ei Smile

Scorpion Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui t3Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
t3
Top poster!

Data inscrierii: 17/Noi/2007
germany.gif
MesajTrimis: Lun 14 Iun, 2010 15:44  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

bineinteles ca am sa iau cu mine o copie a adresei de mai sus si am sa-i intreb cum isi explica ei treaba asta! Smile

Scorpion Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui t3Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
Zuckala
Nou

romania.gif
MesajTrimis: Mie 23 Iun, 2010 13:22  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

dan pop-coman a scris:
Zuckala, vad ca esti din Lugoj. Adu-mi mie la Asociatia din Lugoj, chitanta care tatal tau a primito cand a platit banii pt. ,,taxa speciala de Surduc'' si-i dau eu banii care ia platit pe chitanta, inapoi . Chiar te rog Wink

nu am mai venit cu chitanta pentru ca mi-am amintit ca el este membru la cealalta asociatie Evil or Very Mad si banuiesc ca se schimba datele problemei.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:      
Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator

Subiectul urmator
Subiectul anterior
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Ora este GMT + 2 ore
Varianta in limba romana: www.forum.banatul.eu
Board Security