Pagina de start a forumului www.banatul.eu A.P. BanatulPortal
 FAQ  •  Cautare  •  Preferinte  •  Grupuri  •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Calendar 
Subiectul urmator
Subiectul anterior

Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator
Autor Mesaj
M@tr|X|
Avansat

Varsta: 30
Data inscrierii: 10/Mar/2009
romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 14:18  Titlul subiectului:  Download film "Pescuitul crapului, o enigma.." Raspunde cu citat (quote)In josSus

Avand in vedere cererea mare si imposibilitatea multiplicarii acestui film, pentru moment am hotarat ca pana la strangerea de noi fonduri sa se poata downloada de pe torente.
Deci toti cei care nu ati vazut prima parte a filmului "Pescuitul crapului, o enigma pe intelesul tuturor" il puteti downloda de aici:

http://www.extremeshare.org/pub/pescuitul.crapului.torrent

Image

Pentru cei care nu ati mai lucrat cu torente:

1. downloadati fisierul
2. instalati BitComet: http://www.bitcomet.com/
3. downloadati filmul cu ajutorul BitCometului.

Vizionare placuta.

Ultima modificare efectuata de catre M@tr|X| la Dum 25 Iul, 2010 18:39, modificat de 1 data in total
Sagetator  Capra OfflineGaleria personala a lui M@tr|X|Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
t3
Top poster!

Varsta: 35
Data inscrierii: 17/Noi/2007
germany.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 14:30  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

am pus anuntul ca global. banuiesc ca sunt destui interesati!

Scorpion Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui t3Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
t3
Top poster!

germany.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 16:06  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

cam incet torentul asta!

inca un ajutor mic pentu cei ce vor filmul:
daca instalati ca browser OPERA, puteti descarca orice bittorent fara sa mai aveti nevoie de un client separat! acest client este integrat in opera si functioneaza perfect!

Scorpion Sex:Masculin Tigru OfflineGaleria personala a lui t3Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
M@tr|X|
Avansat

romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 16:22  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Incet? Eu l-am downloadat de test si a venit constant cu 3,8 MB/s.

Sagetator  Capra OfflineGaleria personala a lui M@tr|X|Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
nicuB
User cu experienta

Varsta: 39
Data inscrierii: 06/Iul/2009
romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 17:41  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

si la mine se descarca super bine, 1,3 mb/s, viteza maxima de care dispun. mare multumire Matrix, am sa comand partea a doua chiar acum, bineinteles de pe site-ul vostru.

Sagetator Sex:Masculin Caine OfflineGaleria personala a lui nicuBVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
fish.finder
User cu experienta

Varsta: 33
Data inscrierii: 15/Mai/2009
romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 18:36  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Mare multumire M@tr|X|.
Come on guys SEED!!! Very Happy

Leu Sex:Masculin Sarpe OfflineGaleria personala a lui fish.finderVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
t3
Top poster!

germany.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 18:59  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

la mine a venit cu max 100 kB/s la downstream posibil de 25 MB/s
posibil sa fi setat eu downloadul candva mai slab si am apasat pur si simplu pe start cand am inceput sa descarc Smile

oricum, multumim frumos matrix!
probabil ca saptamana asta am sa-mi fac timp sa ma uit si eu la el Smile

t3
Top poster!

germany.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 19:05  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

matrix, oricum, sunt ferm convins ca prin punerea la dispozitie a acestui download, nimeni nu va avea nimic impotriva sa-ti faci reclama pentru orice pe acest forum. si sper sa mai vedem filme de la tine Smile

M@tr|X|
Avansat

romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 19:05  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Cu placere. Imi pare rau ca deocamdata nu pot sa vi-l dau in format original cu coperta si disc imprimat, dar cu timpul rezolvam si aceasta problema.

Vizionare placuta.

nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 19:59  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

matrix, am comandat si al doilea dvd, am vazut ca sunteti in concediu din 26. poti sa imi trimiti comanda, 11437, maine? din doi august plec eu in concediu si vreau sa iau dvd-urile cu mine sa ma uit la ele.
multumesc

Sagetator Sex:Masculin Caine OfflineGaleria personala a lui nicuBVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
M@tr|X|
Avansat

romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 20:38  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Din pacate nu eu ma ocup de comenzi ci Florin Negrea, managerul "Totul pentru crap" doar el poate trimite filmul, eu nu mai am niciun exemplar.

nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Dum 25 Iul, 2010 21:49  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Citat:
Din pacate nu eu ma ocup de comenzi ci Florin Negrea, managerul "Totul pentru crap" doar el poate trimite filmul, eu nu mai am niciun exemplar.

ok, sper sa mi-l trimita. acum vizionez primul dvd, din prima parte:)

raducosti
Abordeaza topul!

Varsta: 34
Data inscrierii: 17/Feb/2009
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:40  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

cu ce se deschide ca nu merge cu nimica?

Gemeni Sex:Masculin Dragon OfflineGaleria personala a lui raducostiVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
M@tr|X|
Avansat

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:42  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Ce anume? Filmul?

nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:44  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Citat:
cu ce se deschide ca nu merge cu nimica?

trebuie sa mearga, incearca cu vlc-ul,, eu cu el l-am vazut

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:      
Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator

Subiectul urmator
Subiectul anterior
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Ora este GMT + 2 ore
Varianta in limba romana: www.forum.banatul.eu
Board Security