Pagina de start a forumului www.banatul.eu A.P. BanatulPortal
 FAQ  •  Cautare  •  Preferinte  •  Grupuri  •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Calendar 
Subiectul urmator
Subiectul anterior

Creaza un subiect nouRaspunde la subiect Subiectul anteriorSpune unui prieten...Arata utilizatorii care au citit aceasta temaSalveaza ca fisierPrintable versionMesaje privateSubiectul urmator
Autor Mesaj
raducosti
Abordeaza topul!

Varsta: 34
Data inscrierii: 17/Feb/2009
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:45  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

am incercat cu tot ce a-ti zis voi si nu am reusit!

Gemeni Sex:Masculin Dragon OfflineGaleria personala a lui raducostiVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
informer
Prieten

Varsta: 41
Data inscrierii: 25/Mai/2008
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:47  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Daca mi-amintesc corect de aseara fishierele sunt imagini iso de DVD-uri... (nu-s nishte fishiere cu extensia .iso?) asha ca ori le scrii pe DVD-uri cu Nero sau alt program facut in scopu` asta sau le "desfaci" pe disc cu MagicISO sau altu` asemenea shi te uitzi la ele cu un player care shtie shi formatu` de DVD (VLC de ex. shtie de toate). Mai simplu nu shtiu sa zic... Laughing .

Ultima modificare efectuata de catre informer la Mar 27 Iul, 2010 17:48, modificat de 1 data in total
Leu Sex:Masculin Cocos OfflineGaleria personala a lui informerVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
nicuB
User cu experienta

Varsta: 39
Data inscrierii: 06/Iul/2009
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:47  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

inseamna ca ai un bug, la mine cu vlc-ul merge, trebuie doar sa-i setez sunetul

Sagetator Sex:Masculin Caine OfflineGaleria personala a lui nicuBVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:51  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Citat:
Daca mi-amintesc corect de aseara fishierele sunt imagini iso de DVD-uri...

eu ISO le-am luat si acum doua zile si nu am nici o problema sa le vad cu vlc-ul

Sagetator Sex:Masculin Caine OfflineGaleria personala a lui nicuBVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
informer
Prieten

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:54  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

nicuB a scris:
eu ISO le-am luat si acum doua zile si nu am nici o problema sa le vad cu vlc-ul

Fishierele .iso nu sunt "filme"... faptul ca unele playere shtiu sa se uite ce-i in ele nu poate fi generalizat Wink ... mai multe la topicu` "PC-u` o enigma pe intzelesu` tuturor" Laughing

Leu Sex:Masculin Cocos OfflineGaleria personala a lui informerVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
M@tr|X|
Avansat

Varsta: 30
Data inscrierii: 10/Mar/2009
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:56  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

raducosti a scris:

Dupa ce downloadezi toate 4 imaginile (.iso) trebuie "dezarhivate" sau montate imaginile pe DVD. Doar dupa aceea poate fi vizualizat filmul.

Sagetator  Capra OnlineGaleria personala a lui M@tr|X|Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatCodul Yahoo Messenger
nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:57  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Fishierele .iso nu sunt "filme"...

nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 17:58  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Citat:
Fishierele .iso nu sunt "filme"...

eu nu am spus ca sunt filme, tu ai spus ca de aseara sunt iso si eu am spus ca si acum doua zile erau tot iso, sau am inteles eu gresit ce ai vrut sa spui?

nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 18:00  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

nu trebuie dezarhivat nimic, daca te uiti cu vlc-ul, click dreapta pe imagine, play with vlc media player........si gata

informer
Prieten

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 18:01  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Ii o neintzelegere... ziceam "daca-mi amintesc bine de cand le-am vazut aseara" nu ca "de aseara sunt iso, inainte au fost altceva" Laughing Laughing .
No nu-i bai, las` ca poate o intzeles Costi cum sa faca ... DACA are VLC ii OK Smile.
Am tacut ca stric topicu` omului Wink.

nicuB
User cu experienta

romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 18:09  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Citat:
Ii o neintzelegere... ziceam

am pus eu virgula, in minte, dupa cuvantul corect, din postarea ta, oricum Raducosti, daca ai vlc-ul trebuie sa iti mearga. am tacut si eu Smile

fish.finder
User cu experienta

Varsta: 33
Data inscrierii: 15/Mai/2009
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 21:12  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

raducosti a scris:

Costi nu te mai chinui ca l-am dat eu jos si ti-l dau si tie. Functioneaza perfect!

Leu Sex:Masculin Sarpe OfflineGaleria personala a lui fish.finderVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
fish.finder
User cu experienta

Varsta: 33
Data inscrierii: 15/Mai/2009
romania.gif
MesajTrimis: Mar 27 Iul, 2010 21:14  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

M@tr|X| a scris:
raducosti a scris:

Dupa ce downloadezi toate 4 imaginile (.iso) trebuie "dezarhivate" sau montate imaginile pe DVD. Doar dupa aceea poate fi vizualizat filmul.

Merge si fara montarea imaginilor pe DVD direct de pe hardisk, doar ca trebuie sa il vizualizezi pe bucati Smile

Leu Sex:Masculin Sarpe OfflineGaleria personala a lui fish.finderVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
eus
Avansat

Varsta: 34
Data inscrierii: 27/Apr/2010
romania.gif
MesajTrimis: Mie 28 Iul, 2010 22:47  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat?
am descarcat filmul (fisierele iso) le pot vedea cu VLC-ul dar nu am sunet.....
stie cineva ce-i de facut?
multumesc

Capricorn Sex:Masculin Pisica OfflineGaleria personala a lui eusVezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesajCodul Yahoo Messenger
DUNDI SORIN
User cu experienta

Varsta: 36
Data inscrierii: 21/Oct/2008
romania.gif
MesajTrimis: Joi 29 Iul, 2010 00:06  Titlul subiectului:   Raspunde cu citat (quote)In josSus

Iti dau eu dvd-urile sa le copiezi si nu-ti mai bati capul Cool