Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?

Sunteti membru intr-o asociatie de pescuit?
 

Faza lunii

Autentificare

Inainte sa va autentificati, trebuie sa va inregistrati! Datele de acces de pe forum NU sunt valabile!Dupa inregistrare veti putea vedea mai multe continuturi sau puteti scrie articole pentru acest site
La pesti cu tata PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 12
Cel mai slabCel mai bun 
Povesti si amintiri - Intamplari hazlii la pescuit
Scris de luggi01   
Vineri, 22 Ianuarie 2010 15:41

La pesti cu tata.

Prin vara lui 87-88 nu mai stiu exact, fain cald afara, plictiseala pe strada, am hotaräm sa merg cu tatal meu la pesti la barajul din Buzias (actuala baltä privatä de linga padure).Eu am fugit repede la un vecin dupa räme, tata a facut bagajele de pesti, calare pe biciclete si dai spre baraj.

Cänd ajungem in spatele digului aud deja galagie si imi imaginam deja ce se petrece dar speram sa nu fie cineva cunoscut, trecem de dig, cänd ma uit, sa mor de ciuda:jumate din copii din cartier,din prietenii mei la baie. Acum ce sa mai fac, sa dau inapoi? Cum vorba e vorba, merg cu tata la pesti. Dar ciuda tot imi era, asa cum sunt copii, dintr-o data as fii avut totusi mai mult chef de o baie cu prietenii, decät sa merg la pescuit. Deci ca era prea multa galagie pe dig unde pescuiam de-obicei, am hotarät sa mergem la coada beltii.Am pedalat acolo, ne-am despachetat sculele si ne-am apucat de pescuit, eu tragänd continu cu urechea spre galagia de pe dig. Dupa un timp, tata meu nervos deja ca nu mai inceteaza galagia dinspre dig, si ca ne sperie cica pestii, m-a trimis sa spun copiilor sa nu mai faca asa galagie. Nu am asteptat sa spuna de doua ori, am luat-o spre dig avänd deja un plan: merg, fac si eu repede o baie, in drum inapoi ma usc numai bine si spun la tata ca nu vor sa asculte de mine. Am ajuns la dig, sar in apa si incep sa ma joc prin apa cu ceilalti. Dar cum un copil de 7-8 nu prea are simtul timpului, am cam lungit-o un pic cu baia. Dupa un timp destul de lung ii vad pe tata in drum spre dig, banui ca si-a dat seama ca se petrece, eu ies iute din apa si a si inceput circul, pentru prietenii mei foarte amuzant, care cum se spune stateau in primul ränd, pentru mine mai putin. Fugarituri pe malul beltii, urlaturi, amenintari cu o portie buna de luat pe coaja, ce sa mai zic, circ adevarat si fara taxa de intrare, si asta toate fata de ceilalti copii, ce rusine mi-a fost.
Atunci cred ca ne-am si facut imediat bagajele si am luat-o spre casa, si cäteva zile am avut de lucru ca sa am iar o pila la tata.

Ultima actualizare în Vineri, 22 Ianuarie 2010 15:43
 

Poze de pe forum!

Cine este online

Avem 34 vizitatori online

Reclama dumneavoastra!

Reclama dumneavoastra pe acest site? Pentru 500 RON / an obtineti 1 banner pe site si dreptul sa postati anunturi comerciale pe forum - rubrica personala inclusv!
Va rugam sa ne contactati la t3@banatul.eu sau apbanatul@rdstm.ro

Plute Pandy

Vizitatori

Astazi58
Ieri66
Saptamana239
Luna2015
Total609208